FOTÓAUTOMATA

RETRÓ hangulat

A fotóautomata (fotókabin, fotóbódé) szó hallatára egy olyan függönyös kabin juthat eszedbe, amellyel az amerikai filmekben találkozhattál; ahol a képek elkészítését követően pár perc múlva előhívott képcsíkot adott a gép. A mi (technikailag modernizált) automatánk PONTOSAN ezt tudja, az eredeti retro- photo booth-ok hangulatát és stílusát is megőriztük. Büszkék vagyunk rá, hogy az országban teljesen egyedülálló ez a fotóautomaták igazi lényegét tükröző gép. A képcsíkokon 4 darab kép szerepel (a hagyományos stílusban, egymás alatt), amik fekete-fehér, vagy színes változatban is választhatóak. Az azonnal nyomtatott fotók mellett azok digitális verzióit is átadjuk az esemény után.

Nincs bajusz!

Nincs vicces szemüveg, kalaparzenál, vagy hurkapálcás papírkiegészítők - mert itt nem lesz rá szükséged. Ebben a fotóautomatában garantáltan olyan képeket készíthetsz Magadról, amelyre sem fotós, sem másik selfiebox nem képes, ugyanis itt teljesen őszinték a mosolyok, grimaszok és a csókok. Nem kell feszengened a Násznép előtt, nem kell szégyenlősködni, vagy elbújni a különféle felesleges kiegészítők mögé, mert a bódéban lévőkön kívül senki nem fogja tudni, hogy mi történik odabent. Nálunk teljesen elengedheted Magad. Bújjatok el a függöny mögé a kíváncsiskodó tekintetek elől és mehet a grimaszolás, csattanhatnak a csókok!

Kezelés

A fotóbox kezelése pofonegyszerű, a legkisebbektől a legidősebbekig mindenki tudja használni. Nincs érintőképernyő, sem apró betűk, mindössze egy gombnyomással kezelhető: „Nyomod a gombot, készül a kép!” Mindezek mellett a Fotóautomata használatát több évnyi gyakorlattal rendelkező állandó személyzet segíti.

Bérlés

Bérelhető esküvőkre, születésnapokra, fesztiválokra, céges vagy egyéb rendezvényekre. A photobox mobil és szinte bárhol felállítható 30 percen belül. Kis helyen elfér, és NEM CSAK KETTEN férnek el benne. A függönynek köszönhetően nincs szükség költséges háttér vagy dekorfal beszerzésére sem.

Képcsíkok

Különböző stílusokból választhattok, a retrótól egészen a modern designokig - a szinekről nem is beszélve - továbbá a képcsíkokon lévő fotók száma is szabadon variálható. Készültünk számotokra valami igazán egyedivel is a 2024-es szezonra. Ha olyat keresel, amit még nem láttál, keress minket - nem fogsz csalódni.

Dupla Nyomtatás

Minden elkészült képcsík 2 példányban kerül nyomtatásra, így nem kell újra sorba állni, ha szeretnétek egy másolatot. Továbbá tökéletes megoldás esküvőkre is, ha szeretnéd, hogy a vendégek minden fotót haza tudjanak vinni, miközben a vendégkönyv is gyarapszik minden elkészített kép másolatával.

Mit NEM tud az automata?

Az automata használata közben nem tudsz válogatni különböző keretek és színprofilok közül. Nem tudod elküldeni Magadnak emailben a digitális képeket, vagy a helyszínen megosztani azokat a közösségi média felületeken. S hogy miért? Mert a pötyögéssel és a válogatással csak a drága idő telik, amit fotózással is tölthetnének a Vendégek. Így sokkal több kép készül, ami végső soron több emléket is eredményez. Bátran állítjuk, hogy ez a funkció felesleges, hiszen sokkal egyedibb és személyesebb egy kézben tartott képcsík. Ezek a fizikális emlékek az asztalon egy keretben, vagy a hűtőn landolnak, így nemcsak Ti, de a Vendégsereg is szívesen emlékezik majd vissza a Nagy Napra/Rendezvényre. Ugyanez a digitális képekről viszont már nem mondható el.

Annak ellenére, hogy ha a helyszínen nem is, de az esemény után minden kép digitális verziója átadásra kerül, 5 napon belül.

Köszönőajándék

Vendégeiteknek köszönőajándékként külön képcsíkokat is készíthettek Magatokról a Nagy Nap előtt, amiket akár a meghívóhoz csatolhattok, vagy elhelyezhetitek az asztalokon is. Gyertek el hozzánk, készítsetek képeket és válogassátok össze azt a 4 darabot, amivel szeretnétek megajándékozni a Vendégeiteket egy képcsík formájában. Természetesen ezeknek az elő- és hátlapjuk szintén személyre és rendezvényre szabható.

Ültetőkártya

Ez a különleges ültetőkártya kettő az egyben, hiszen ötvözi a köszönőajándékok egyediségét (lásd fentebb), valamint az ültetőkártyák praktikusságát, így nem kell külön mindkettőt beszereznetek Vendégeitek számára. Ezeket a képcsíkokat garantáltan hazaviszi mindenki, nem maradnak ott az asztalokon, hiszen tényleg teljesen személyre szabott emlék.

Vendégkönyv

Kérhettek továbbá vendégkönyvet is, amit a bérlés ideje alatt használhatnak a Vendégek és Számotokra kis üzenetekkel tűzdelve beleragaszthatnak Magukról egy-egy csíkot emlékként hagyva. Végig segítjük ezt a folyamatot, hogy mindenképpen rendezett legyen és minél több Szerettetek szerepeljen benne.

egyedi tervezés

A különleges, fa elő- és hátlapú Fotóalbum úgy van tervezve, hogy a legelső oldalra ragasztott kép kukucskáljon ki a borítón. Mivel végig felügyeljük a ragasztást, így biztosan a Ti képcsíkotok kerül a kis ablakba. A nevetek és dátumotok gravírozását ajándékba adjuk, ezzel is még egyedibbé téve az emléket.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET

SZOLGÁLTATÁSAINK

ÁRAINK

Fotóautomata Bérlés

2 ÓRA   
3 ÓRA   
4 ÓRA   
5 ÓRA   

   90.000 Ft
 120.000 Ft
 149.000 Ft
 175.000 Ft

5 óránál hosszabb bérlés esetén keress minket egyedi ajánlatért

Vendégkönyv
14.900 FT

Köszönőajándék
300-500 Ft/DB

Ültetőkártya
500-700 Ft/DB

Debrecen területén kívül a minimum bérlési idő 3 óra. 
Áraink bruttóban értendőek.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.